Yogaklasser i Klippan

Yoga i Klippan med adress Vedbyvägen 10 där även Hard Rock Eco huserar.
Du parkerar enkelt på vår kundparkering och längs Templarevägen

Morning Bliss – TISDAGAR & TORSDAGAR 7.05 Yogi Spirit Studio –
Morgonyoga där vi mjukt värmer, stärker upp och möter kroppen. Andas och mediterar för att få bästa möjliga start på dagen. Du kommer bli starkare både mentalt och fysiskt. Går att utföra på stol om man inte kan vara på golvet.

Hatha / Vinyasa i Klippan – TISDAGAR VARANNAN VECKA 17.45 Yogi Spirit Studio
Klassen är en fysisk, lekfull lite friare form av yoga, anpassas för alla nivåer men du behöver ha en grundfysik och kunna vara nere på golvet på alla 4. Inkluderar asanas (rörelser) pranayama (andningsövningar) och meditation och avslappning. Du blir starkare, mer flexibel, starkare sinne och lär dig slappna av. läs mer om yogan här

Yin Yoga i Klippan – TISDAGAR VARANNAN VECKA 19.20 Yogi Spirit Studio
Klassen är en lugn meditativ yogaform som går in i djupa stretcher där vi stannar i varje position i 1-5 minuter. Passar alla även nybörjare. Perfekt för dig som vill komplettera din fysiska träningsform med egentid, djup avslappning och nå bindväven för att få återhämtning.
Perfekt för dig som vill varva ner ordentligt, komma in i meditativ avslappning och ta hand om spänningar i kroppen och bli rörligare.

FREDAG YOGA AW 16.30 – Låt oss bara släppa taget om en grym vecka för att få tillgång till en ännu grymmare helg! Denna klassen är 60 min lång och kommer vara lekfull och fysisk, dansinslag och överrskningar kan ske. Skaka loss sinne och kropp. Du kommer lämna lättad, glad och mer närvarande.

PT Yoga – Yogi Spirit Studio eller On Demand
Privatlektion där allt fokus läggs på dig. Detta sätt att ha en egen mentor är ursprunget till hur man lärde sig yoga förr. Vi går tillsammans igenom dina behov och var blockeringar sitter i din kropp och anpassar ett program för dig. Vi tittar på positionering och hur du hittar ditt flow.
Pris & Bokning via Mail: yogispirit.se@gmail.com

Företagsyoga, konferens & Retreats
Vill du skapa något unikt för din personal eller grupp?
Jag är erfaren av att undervisa för såväl stora som små grupper och anpassar efter era förutsättningar och älskar att skapa det där extra.
Utbildad och certifierad Yogalärare i Hatha, Vinyasa, Yin & Flera tilläggskurser, Naturterapeut, & Shamansk Healing.
Tveka inte med att komma in med din förfrågan till Yogispirit.se@gmail.com

Kurserna köps separat och går terminsvis. Detta för att klasserna bygger på varandra och ger eleven en bättre förutsättning för att på djupet glädjas åt sin yogapraktik.
Drop in i mån av plats på vissa kurser. Alla kurser är avdragsgilla hos din arbetsgivare i form av Friskvårdsbidrag.

Betalning: Kort, Kontant, Swish eller Faktura(59 kr).


Onlineklasser via Zoom – Yoga bekvämt hemifrån